Chat with us, powered by LiveChat

Optimalisér Dine Prosesser: Koble CRM til Tripletex

Tripletex har etablert seg som en ledende aktør blant økonomisystemene på markedet, og med god grunn. Deres visjon om å forenkle komplekse oppgaver har gjort dem til en favoritt blant bedrifter som ønsker effektivitet og brukervennlighet.

Som en integrasjonspartner til Tripletex, har We Made AS utviklet tre integrasjoner som er avgjørende for deg som benytter Tripletex: nettbutikk, CRM-system og nettside.

En av de mest verdifulle integrasjonene er mellom Pointer CRM og Tripletex. Ved å koble disse systemene sammen oppnår man en fullstendig synkronisering av kundedata, produkter, brukere og annen relevant informasjon.

Denne integrasjonen gir deg kontroll over salgsmuligheter, tilbud og viktig statistikk, samtidig som den sikrer at økonomisystemet ikke blir overveldet av irrelevante data. Først når et tilbud er akseptert og klar for fakturering, blir det overført til økonomisystemet – en prosess som enkelt styres gjennom vår integrasjon.

Vårt CRM-system inkluderer en rekke funksjoner som salgsoppfølging, tilbudsbehandling, digital signatur, timeregistrering, servicehåndtering og dokumentstyring.

FAQ: ofte stilte spørsmål

Hvem er det som eier Pointer?
pluss ikon

Pointer eies av et Techbyrå som heter We Made AS. We Made er en av norges mest moderne og nytenkende tech selskaper.

Hvem er det som har utviklet Pointer?
pluss ikon

Pointer er utviklet av dyktige og erfarne utviklere som jobber for We Made AS. We Made startet å utvikle Pointer i 2018 og det ligger opp mot 100.000 timer bak suksessen Pointer.

Hvordan blir jeg fakturert på Pointer?
pluss ikon

Du har 2 valg når du bestiller Pointer. Du kan velge å bli fakturert 1 gang pr mnd, eller 1 gang pr år. Prisen for 1 gang pr år er billigere. 

Hvordan sier jeg opp mitt abonnement?
pluss ikon

Send en oppsigelse til hei@wemade.no så vil du motta en bekreftelse, samt en beskrivelse av prosessen videre. Oppsigelsestiden er 3 mnd

Hvordan kan jeg bestille flere brukere?
pluss ikon

Du kan ringe oss på tlf 40013559, sende en e-post til hei@wemade.no eller chatte med oss på vår nettside.

Må vi ha Office 365 for å bruke Pointer?
pluss ikon

Man må ikke ha det, men det kan være en fordel. Det er lettere å integrere brukerkontoer og dokumenthåndtering ved bruk av Office 365. Det er mulig å bruke Google eller andre løsninger, men noen av funksjonene knyttet til dokumenthåndtering kan mangle.

Kan Pointer integreres til alt?
pluss ikon

I prinsippet kan vi si ja til det. Vi har en rekke standard integrasjoner som du kan lese om her www.getpointer.no/integrasjoner I tillegg til det så er det slik at Pointer er veldig API basert og vi har integrasjons team som kan skape nye og spesiallagde integrasjoner knyttet til kundens behov. 

Hvilke integrasjoner har Pointer som standard?
pluss ikon

Ta en titt på www.getpointer.no/integrasjoner for full oversikt over dette.

Hvilke programmeringskode er brukt for å utvikle Pointer?
pluss ikon

Pointer-plattformen er bygd med moderne rammeverk og teknologi. Stikkord for våre microtjenester er Node.js, Vue, NoSQL, Python og Google Cloud Platform.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta vårt nyhetsbrev med aktuelle saker og få med deg alle oppdateringene månedlig

Ved å klikke på Meld på! godkjenner du at vi sender deg nyhetsbrev.
Takk for din påmelding! No bullshit, men bare Straight to the Point(er) nyheter kommer snart til din inbox.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
With love from We Made AS