Chat with us, powered by LiveChat
Integrasjoner 

Smarte integrasjoner

Pointer-plattformen er bygget opp basert på APIer, slik at du kan jobbe sømløst mellom alt fra økonomisystemer, ERP og skyløsninger til nettsider og nettbutikker. Under finner du oversikten over alle våre standard-integrasjoner. Har du spørsmål eller ønsker om andre integrasjoner? Ta kontakt så hjelper vi deg!

Menerga AS er en flittig bruker av Pointer CRM og Pointer Service. Menerga jobber med ventilasjons og klimaanlegg og har stort behov for å ha kontroll på alle sine oppdrag, prosjekter, ordre og kunder. Pointer er her integrert med Tripletex. 
Collicare bruker en skreddersydd variant av Pointer plattformen. Løsningen er 100% tilpasset kunden og fungerer i dag i 13 land. Gjennom våre løsninger har Collicare kontroll på oppdrag, kunder, timer og alt som er relevant knyttet til logistikk. Pointer er her integrert med mange fagsystemer for Collicare. 
Kias er en gruppe selskaper som består av Kias Reklame, Kolsrud anleggsgartner, Fortuna HR og Kias Sport. Disse tar i bruk hele vår standard Pointer Plattform innenfor CRM og Service. Kias sin pointer løsningen er integrert med Visma Net. 
Fjellpulken bruker i dag standard Pointer CRM for å ha kontroll over sine kundedata, salgsmuligheter og relasjoner. Fjellpulken sine Pointer CRM er integrert med Visma Net og Woocommerce Nettbutikk.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta vårt nyhetsbrev med aktuelle saker og få med deg alle oppdateringene månedlig

Ved å klikke på Meld på! godkjenner du at vi sender deg nyhetsbrev.
Takk for din påmelding! No bullshit, men bare Straight to the Point(er) nyheter kommer snart til din inbox.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
With love from We Made AS