Chat with us, powered by LiveChat

CRM-system for små bedrifter

Det er ingen tvil om at oppstarten av et selskap kan være krevende, men et godt CRM-system kan gjøre jobben langt enklere. God kontroll og effektivisering av arbeidsoppgaver kan utgjøre forskjellen på suksess og ikke sukess, så en investering i riktig CRM-system vil ha stor betydning. For å gjøre denne jobben så lett som mulig har vi sett nærmere på de viktigste funksjonene og fordelene ved Pointer CRM, den ideelle løsningen for små bedrifter.

Hvorfor trenger små bedrifter et CRM-system?

Markedet beveger seg i et forrykende tempo, noe som har gjort at både små og store bedrifter trenger et CRM-system. Dette er nyttige verktøy som lar deg strømlinjeforme arbeidsoppgavene, noe som gjør det lettere å måle fremdriften. Tidligere var CRM-systemer forbeholdt store, ressurssterke virksomheter, men nå finnes det gode CRM-systemer også for små virksomheter. Det er nettopp disse vi skal se nærmere på i dag, så om du ser etter de beste CRM-ene for små virksomheter, les videre i denne artikelen.

Pointer CRM: Funksjonalitet og fordeler

Pointer CRM er et webbasert CRM-system spesielt utviklet for små- og mellomstore bedrifter. Med Pointer CRM er du og dine ansatte i gang i løpet av noen minutter med å vedlikeholde kunderelasjoner. Et svært intuitivt og enkelt grensesnitt gjør at det ikke kreves tidkrevende opplæring eller dyre kurs.

Tilgjengelighet

Et CRM-system som ikke er tilgjengelig der du er, vil ikke fungere optimalt. Det er derfor viktig at du har tilgang til CRM-systemet ditt selv om du ikke sitter på kontoret foran en PC. Med Pointer CRM har du alltid tilgang! Programmet fungerer på PC, Mac, nettbrett og mobil. Det kreves ingen installasjon eller vedlikehold, og Pointer CRM er 100% nettbasert.

Funksjonalitet

I Pointer CRM vil du finne den funksjonaliteten du trenger for å finne nye kunder, vedlikeholde relasjoner, følge opp og drive salg. Du slipper å bruke tid på systemer. Sov godt om natten vel vitende om at dine data er i de tryggeste hender. Pointer CRM tilbyr en fleksibel løsning som kan skaleres i takt med at virksomheten vokser, og dekker behovene for et bredt utvalg av funksjoner.

Sikkerhet

Sikkerhet er en kritisk faktor for alle bedrifter, spesielt for små bedrifter som kanskje ikke har ressurser til å håndtere sikkerhetsbrudd. Pointer CRM sørger for at dine data er beskyttet med avanserte sikkerhetstiltak, slik at du kan fokusere på å drive din virksomhet uten bekymringer.

Pointer CRM: Skaper nye leads og konverteringer

Små og mellomstore bedrifter spenner over utallige bransjer og kan derfor ha behov for svært forskjellige teknologiske løsninger. Når det gjelder CRM, trenger små og mellomstore bedrifter en fleksibel løsning som tilbyr et bredt utvalg av funksjoner og som kan skaleres i takt med at virksomheten vokser. Pointer CRM hjelper deg med å finne nye kunder, vedlikeholde relasjoner, følge opp og drive salg, og gir deg verktøyene du trenger for å skape nye leads og konverteringer.

Oppsummering

Pointer CRM er den ideelle CRM-løsningen for små bedrifter som ønsker å effektivisere arbeidsoppgaver, vedlikeholde kunderelasjoner og drive salg på en enkel og sikker måte. Med sitt brukervennlige grensesnitt, tilgjengelighet på tvers av enheter og sterke sikkerhetstiltak, er Pointer CRM det beste valget for små bedrifter som ønsker å vokse og lykkes i dagens konkurranseutsatte marked.

Er du klar for å ta kontroll på arbeidsflyten? La oss ta en titt på hvordan Pointer CRM kan transformere din bedrift i dag.

FAQ: ofte stilte spørsmål

Hvem er det som eier Pointer?
pluss ikon

Pointer eies av et Techbyrå som heter We Made AS. We Made er en av norges mest moderne og nytenkende tech selskaper.

Hvem er det som har utviklet Pointer?
pluss ikon

Pointer er utviklet av dyktige og erfarne utviklere som jobber for We Made AS. We Made startet å utvikle Pointer i 2018 og det ligger opp mot 100.000 timer bak suksessen Pointer.

Hvordan blir jeg fakturert på Pointer?
pluss ikon

Du har 2 valg når du bestiller Pointer. Du kan velge å bli fakturert 1 gang pr mnd, eller 1 gang pr år. Prisen for 1 gang pr år er billigere. 

Hvordan sier jeg opp mitt abonnement?
pluss ikon

Send en oppsigelse til hei@wemade.no så vil du motta en bekreftelse, samt en beskrivelse av prosessen videre. Oppsigelsestiden er 3 mnd

Hvordan kan jeg bestille flere brukere?
pluss ikon

Du kan ringe oss på tlf 40013559, sende en e-post til hei@wemade.no eller chatte med oss på vår nettside.

Må vi ha Office 365 for å bruke Pointer?
pluss ikon

Man må ikke ha det, men det kan være en fordel. Det er lettere å integrere brukerkontoer og dokumenthåndtering ved bruk av Office 365. Det er mulig å bruke Google eller andre løsninger, men noen av funksjonene knyttet til dokumenthåndtering kan mangle.

Kan Pointer integreres til alt?
pluss ikon

I prinsippet kan vi si ja til det. Vi har en rekke standard integrasjoner som du kan lese om her www.getpointer.no/integrasjoner I tillegg til det så er det slik at Pointer er veldig API basert og vi har integrasjons team som kan skape nye og spesiallagde integrasjoner knyttet til kundens behov. 

Hvilke integrasjoner har Pointer som standard?
pluss ikon

Ta en titt på www.getpointer.no/integrasjoner for full oversikt over dette.

Hvilke programmeringskode er brukt for å utvikle Pointer?
pluss ikon

Pointer-plattformen er bygd med moderne rammeverk og teknologi. Stikkord for våre microtjenester er Node.js, Vue, NoSQL, Python og Google Cloud Platform.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta vårt nyhetsbrev med aktuelle saker og få med deg alle oppdateringene månedlig

Ved å klikke på Meld på! godkjenner du at vi sender deg nyhetsbrev.
Takk for din påmelding! No bullshit, men bare Straight to the Point(er) nyheter kommer snart til din inbox.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
With love from We Made AS