Chat with us, powered by LiveChat
Pointer CRM

Skreddersydd CRM for norske bedrifter.

Pointer CRM er et nytt CRM system som er topp moderne, fleksibelt og ikke minst skalerbart.

Tre funksjoner i Pointer CRM som gir økt salg!

Tilbud - Profesjonell fremstilling

I veldig mange bedrifter så er det opp til tilfeldighetene hvordan et tilbud ser ut når man sender det ut til en kunde. Gjennom tilbudsmodulen i Pointer kan man bygge opp topp moderne maler som selgerne bruker når de sender ut tilbudene - Dette vil gjøre at bedriften fremstår mer profesjonell og vil på sikt øke salget  

Digital signatur

Kundene forventer nå at man ikke skal trenge å bli oppsøkt av en selger for å signere en kontrakt. Digital signatur er et viktig verktøy for å effektivt på signatur mens kunden fortsatt er varm. Pointer har sin egen Digital signatur innebygget i tilbudsmodulen.

360 grader kundekort

Avgjørende for vekst er å har kontroll på sine egen data. Det å markedsføre sine egen tjenester og produkter blir vanskeligere og vanskeligere og da er det helt avgjørende å ha systemer som gir det full kontroll over egne data og plattformer.

Pointer diagram

Bygg bedriften din rundt moderne systemer og effektive prosesser. Jobb smartere!!

Vi har brukt 4 år på å bygge det vi mener er en av markedets mest brukervennlige og tilpassede CRM systemer. Vi har tatt utgangspunkt i de beste CRM systemene i verden og skalert dette ned til et Norsk nivå. Alt for mange bedrifter kjøper inn programvarer som er bygget for store internasjonale selskaper. Dette ender som regel med at man bare bruker 20% av funksjonaliteten og at man ikke har prosesser som er tilpasset bedriften. Hvorfor skal man betale for noe man ikke bruker?

Funksjoner i Pointer CRM

Pointer CRM er spekket med funksjoner, spesialtilpasset norske bedrifter.

Dashboard

I Pointer finnes det ikke dum data. All data som legges inn kan brukes i analyser, rapporter eller lignende. Gjennom ulike Dashboards har man full oversikt over all data.

Enkel HR løsning

Enkel HR løsning som gir deg mulighet til å ha oversikt over dine ansatte, pårørende, lønn, kontrakter og annen relevant informasjon.

Salgsmulighet

Kategoriser dine salgsmuligheter og hold oversikt over din bedrifts muligheter. Salgsmuligheter er bedriftens fremtiden og er utrolig viktig å holde kontroll på, samt lage en pipeline for de neste ukene. 

Tilbud

Ta utgangspunkt i profesjonelle malbaserte tilbud slik alt som sendes ut av bedriften ser profesjonelt og korrekt ut. Tilbud kan enkelt konverteres til en ordre og sendes til ditt økonomisystem.

Digital signatur

Pointer CRM er en av få CRM systemer som har innebygget digital signatur i løsningen. Send tilbud direkte fra Pointer til kunde for signatur. Ta med de vedleggene du ønsker.

Oppgaver

På tvers av hele løsningen kan man opprette oppgaver. En oppgave inneholder ansvarlig, frister, eskaleringsrutiner, beskrivelser og mye mer - knytt en oppgave til en kunde, en ansatt, et prosjekt eller kanskje bare deg selv.

Prosjekt

Lag deg et prosjekt som gir oversikt hvis det er en kunde man har flere leveranser til, tilbud eller andre relevante prosesser. Prosjekt er overliggeren som gir deg kontroll i alle faser.

Relasjoner

Et moderne CRM system er bygget opp av relasjoner. I Pointer har man mulighet til å bygge relasjoner på tvers av forskjellige type data. Dette gjør at man ikke trenger å legge inn data flere ganger. 

Dokumenthåndtering

Pointer CRM er fullt integrert med Office 365 og Sharepoint - dette gjør at du har samme arkivet i CRM som du har for øvrig i bedriften - og det gir deg all funksjonalitet direkte inn i Pointer.

Integrasjoner

Pointer CRM integreres med de fleste systemer. Under finner du noen av våre standard integrasjoner.
Hvis vi ikke har en integrasjonen som dekker ditt ønske, så ta kontakt med oss!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta vårt nyhetsbrev med aktuelle saker og få med deg alle oppdateringene månedlig

Ved å klikke på Meld på! godkjenner du at vi sender deg nyhetsbrev.
Takk for din påmelding! No bullshit, men bare Straight to the Point(er) nyheter kommer snart til din inbox.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
With love from We Made AS